• Lovačko udruženje "Beljanica" - Resavica

  • Lovačko udruženje sa domaćinskim gazdovanjem

  • Naše lovište je puno raznovrsne divljači

  • Idealno područje za lovni turizam

  • Veliki broj trofejne divljači

Vesti

НОВО РУКОВОДСТВО „БЕЉАНИЦЕ“ ОСТВАРУЈЕ ЗНАЧАЈНЕ РЕЗУЛТАТЕ

Руководство   О домаћинском газдовању ловиштем данас брине угледних ловних радника у овом крају, који се налазе на одговорним функцијама, изабрани почетком 2022. године.

   Председник Ловачког удружења „Бељаница“ је Жељко Јовановић, а потпредседник Удружења је Никола Марјановић., обојица из Ресавице. Председник Скупштине Ловачког удружења је Зоран Аксентијевић, такође из Ресавице. За секретара овог Ловачког удружења изабран је Саша Обрадовић Смоки, из Стрмостена.

   Поред њих, велику бригу о овом ловишту води управник ловишта Ненад Зорић, са ловочуварима, тако да су остварени резултати у овом ловишту вредни великог рада и труда.

    Свакако, ово је и прилика да представимо и све чланове Управног одбора, поред већ споменутих, а то су: Мирослав Мегић (Равна Река), Бранислав Стевановић (Жидиље – Маквиште), Предраг Грујић (Дутово), Браниша Милорадовић (Поповњак), Мирко Јаблановић (Језеро), Ненад Јовановић (Стењевац), Марко Обрадовић (Јеловац), Владан Маринковић (Сладаја), Радиша Илић (Двориште) и Саша Станковић (Сењски Рудник).Просторије
Да споменемо и чланове Надзорног одбора: Стеван Кршић (Ресавица), Небојша Никодијевић (Језеро) и Марко Миладиновић (Стрмостен). Чланови Дисциплинске комисије су: Бојан Теофиловић (Ресавица), Срђан Марјановић (Стењевац) и Дејан Милић (Јеловац).


     Поред разноврсне и бројне дивљачи, што се постиже уношењем и добрим одржавањем и чувањем ловишта, велика брига посвећена је и изградњи и обнови ловно узгојних објеката, који су уистину преплавили цело Бељаничко ловиште.
Стуб оваквог рада и добрих резултата су ловачке секције, које својим активностима и сталном бригом о ловишту, доприносе очувању дивљачи и њихових станишта али и уношењу и узгоју одређених врста, тако да су успеси газдовања и рада вредни сваке похвале.

www.lovackisavez.rs
<< NAZAD NA PRETHODNU STRANU